DSC_0340 (2).JPG

Laktattest

Med en laktattest laver vi det, man kalder en kapacitets analyse, som er en analyse af dine kapaciteter som rytter. En sådan analyse er sammen med dine målsætninger fundamentalt afgørende for at kunne udarbejde en målrettet træningsplan. 

Vi er nødt til at kende din fysiologi, dine styrker og svagheder for at vurdere, hvilke egenskaber der bør prioriteres højest i træningsplanen. Ligeledes bruges testen til at fastsætte dine træningzoner, som du skal bruge fremadrettet i din træning. 

Sidst men ikke mindst kan en laktattest bruges til at evaluere effektiviteten af en træningenperiode. Har træningen haft den ønskede effekt, eller er vi nødt til at ændre noget? 

Send os en mail, hvis du er interesseret i at få lavet en test!

Pris: 999,-

Vi tilbyder både laktattest indendørs på hometrainer i Valøse og udendørs på flyvestationen i Værløse

Testprotokollen som vi benytter indendørs, består af en kort opvarmning efterfulgt af en trappetest hvor intensiteten starter forholdvis lavt og øges med 25-30W hvert 5 minut indtil den anaerobe tærskel nåes. Der tages laktat og puls muålinger ved afslutningen af hver af de 5 minuter. 

 

 Afslutningsvis køres en wingate test, for at bestemme din anaerobe effekt og kapacitet.

En wingate består af 30 sekunders all-out sprint siddende. 

Testenprotokollen på flyvestationen ligner meget den vi kører indendørs. Den primære forskel er, at man stopper mellem hvert step i trappetesten og tager en laktatmåling. Derfor er varigheden af hvert step sat op til 6 minutters 

Hvis du har spørgsmål vedrørende testen, kan du sende os en mail på: kontakt@powerperfection.dk

DSC_0341 (2).JPG