Hvem er vi?

Joe-Harper-Pas-Normal-Studios-Destinatio

Rasmus Bøgh Wallin

Jeg har været cykelrytter siden 2006. Igennem ungdomsrækkerne har jeg været en del af både junior- og u23-landsholdet. Siden 2016 har jeg kørt på continental niveau først på Team Soigneur og sidenhen for ColoQucik i 2017 og 2018. I 2019 blev jeg professionel på Riwal Readeynez cycling team i hvor jeg også kører i dag. 

 

Jeg blev student i 2016 og siden da har jeg haft fuld fokus på cyklingen både personligt og via Power Perfection som jeg grundlage i 2015 sammen med Magnus.

Med mine 14 års erfaring på cyklen og 5 års erfaring som træner og coach gør jeg har prøvet alt på egen krop og ved hvad der skal til for at opnå dine mål!

 

Mine største personlige resultater:

Internationalt:

-3 UCI sejre i 1.2 løb i hhv. Kalmar - Skive - Uppsala

-3'er i Ronde van midden Nederland 1.1

-3'er på 6. etape af Olympia's tour (6 GC)

-4'er i Omloop Mandel-Leie-Schelde 1.1

Nationalt:

-3. plads til U23 DM i enkelstart

-samlet 2'er og 3'er i postcuppen i hvv 2016 og 2019

-11'er i DM i enkeltstart

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

Magnus Bak Klaris

Mit navn er Magnus Bak Klaris. Jeg har cyklet siden jeg var 9 år, men har nu indstillet jagten på en professionel kontrakt, til fordel for det akademiske liv på Københavns Universitet, hvor jeg læser idræt.  

Jeg begyndte at læse idræt, fordi jeg gerne vil dykke endnu dybere ned i den teoretisk del af træningen og hvordan den kan optimeres.

 

Jeg har altid været interesseret i træningsplanlægning og hvordan man kan optimere sin præstation. Om det gælder (mental)træning, kost, udstyr eller søvn
 

Med min baugrund som elite-cykelrytter, mine mange års erfaring som personlig træner og min teoretiske forståelse fra universitet, mener jeg, at jeg har en meget god blanding af kompetencer til at hjælpe dig videre med din træning.

Resultater: 


1st. Paris Roubaix (U19), 1st. Fredsløbet GC (U19), 5th VM (U19), 1st. DM TTT, 2th. etape Tour de l’avenir (U23), 3th La Marmotte, 3th. GP Horsen (1.1) og derudover en række sejre i den danske A-klasse.

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
 

Hvem er vi?