Om Power Perfection

Drømmer du om at køre hurtigere på cykel? 

Hos Power Perfection skræddersyer vi et individuelt træningsprogram, der tager udgangspunkt i dine målsætninger.

Vi kigger på din rytterprofil og vurderer dine styrker og svagheder i forhold til at nå dine mål. Vi tilpasser dit træningsprogram til dit niveau og din hverdag, så du får mest ud af den tid, du investerer i træningen. Træningsplanen laves i TrainingPeaks, hvor vi konstant har mulighed for at følge med i din træning og udvikling. Læs mere om vores træningsfilosofi her.


Har du ikke mod på at kaste dig ud i et personligt træningsforløb, kan du prøve et af vores færdige programmer her.

Tjek desuden vores webshop hvis du er interesseret i at spare lidt ekstra watt. Vi sælger high-end produkter med fokus på at optimere aerodynamik og rullemodstand. 

Rasmus Bøgh Wallin til u23 DM med aeroklinge, vittoria corsa speed, gripgrab aero handsker og fusion speedsuit

Credit: CyclingPhoto.dk

"Stop dreaming, start acting...​"

Bag om Power Perfection

Vi, Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin, står bag Power Perfection. Magnus studerer Idræt på 2. år og Rasmus er professionel cykelrytter på Riwal Readynez Cycling Team

Ved siden af hhv. vores studie og cykelrytter liv har vi Power Perfection, hvor vi de seneste 4 år har trænet og coachet cykelryttere. Vi arbejder med et bredt spektrum af ryttere lige fra motionister til eliteryttere på prokontinental-niveau. 

 

Vi har 9 års erfaring med målrettet træning og ved efterhånden, hvad der virker. Vi har lært af nogle af de bedste trænere og ryttere fra World Touren og desuden været en fast del af landsholdets træningssystem siden 2013. Vi har mærket på egen krop, hvordan træningen virker og opleves. Vi kan sætte os ind i andres situationer, og vi anbefaler aldrig noget, som vi ikke selv har prøvet. 

Alle vores anbefalinger og strategier er evidensbaseret og bygger på videnskabelig peer-review artikler og en forståelse af den samlede mængde af litteratur på området.

 

 

 

Rasmus Bøgh Wallin træner på træningslejr i Calpe

"Take care off your body"

Nyt samarbejde med Efficax

Power Perfection samarbejder med Efficax

​Efficax seriøse tilgang til cykling hvor faglighed og professionel erfaring kombineres passer godt ind i Power Perfection. 

I Efficax er Jon den primære behandler i forhold til cykling og cykel relaterede problematikker. Jon er selv tidligere cykelrytter og har de sidste 7 år arbejdet i cykelsporten. De sidste 4 år har han arbejdet på højste niveau som behandler og har bl.a. været med til Ol i Rio og til Vm da Mads Pedersen blev verdensmester. Ved siden af arbejdet i klinikken er Jon tilknyttet world tour holdet Team Sunweb. ​​

Behandling af cykelryttere består typisk af forebyggende behandling og optimering af kroppen i perioder med meget træning eller mange løb. Derudover kan det også være diagnosticering og behandling af overbelastning skader. 

Start et træningsforløb ved Power Perfection og tilkøb samtidigt månedlig behandling ved Efficax.