Foredrag hos Power Perfection

Hos Power Perfection tager vi ud i klubber, virksomheder, butikker mv., og taler om træning og alt det udenom. Vi tilrettelægger vores foredrag efter jeres behov og interesser. 

 

Typiske emner for vores foredrag er: 

  • Træningsplanlægning

  • Træning med en wattmåler

  • Styrketræning 

  • Vægtregulering

  •  "Competition nutrition" - kost før, under og efter konkurrence. 

  • Målsætninger og mentaltræning

Hvis du er interesseret i at lave en aftale med os eller har spørgsmål, så ring på 51789651

Vi hjælper Team CEC med at sætte deres Trainingpeaks account op, og fortæller om hvordan de kan bruge deres træningsdata.

Træningsplanlægning

Vi fortæller om træningsplanlægning i teori og praksis.Hvad er anaerob og aerob træning? Hvordan indrettes det enkelte træningspas optimalt? Hvilke elementer skal et godt træningsprogram indeholde? Periodisering af træning, bloktræning, mikro- og makrocyklus, nedtrapning, træningsadaptioner, variation og restitution.

Træning med wattmåler 

Vi fortæller om træning med en wattmåler. Hvad kan den bruges til? Hvordan analyserer man sine træningsdata? Træningszoner, training to failure, Power Profile, testning, pacing strategi, løbsanalyse, aero-test, NP, TSS og Performance Managment Charts.

Styrketræning

Vi fortæller om, hvordan styrketræning kan forbedre præstationen på cykel. Herunder periodisering, relevante øvelser, set, repetitioner,  implementering til den samlede træningsplan, concurrent training and nutrition. 

Vægtregulering

Vægtregulering - hvorfor? Hvor meget? Hvor hurtigt? Hvornår? 


Kalorier, energidensitet, måltidsfrekvens og timing. Fedtforbrænding, faste, træning med lav kulhydrattilgængelighed, styrketræning og kosttilskud.

Her til foredrag hos Veloconcept, hvor vi fortalte om træning med watt data. Hvordan får man mest ud af sin watt måler og dens data

Her er vi til foredrag hos Veloconcept, hvor vi fortæller om træning med watt data. Hvordan får man mest ud af sin wattmåler og dens data.

Competition nutrition

Vi fortæller om kost før, under og efter konkurrence for optimal performance. Kulhydrat loading. Kulhydrat mængde og sammensætning. Væske, koffein, kostfibre, elektrolytter og protein.

Målsætninger

Vi fortæller om, hvordan målsætninger kan være med til at hjælpe dig med at opretholde motivation og fokus. Derigennem øger målsætninger sansynligheden for din succes.
Kortsigtede mål, langsigtede mål, procesmål, resultatmål. SMART-modellen, Pre-commitment, succes-spiral, omgivelser og at fejre sine sejre.