Træningsrådgivning

Træningsrådgivning er for dig, som ikke har brug  for et personligt træningsprogram, men godt kunne tænke dig, at mødes og diskutere din træning.  Til en rådgivende samtale vil vi ofte alalysere din træning, og give dig råd, værktøjer og retningslinjer til hvordan vi mener din træning kan optimeres fremadrettet.  En rådgivende samtale vil ofte blive fulgt op med en samtale 4-8 uger efter

Har du brug for rådgivning til andre emner, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan i det fleste situationer hjælpe dig. 

 

En rådgivende samtale koster 1000kr 


Kostvejledning 

 

En en kostvejledning er for dig, der gerne vil optimere på dit kost. Det kan både være for at øge din restitution, så du kan træne mere og hårdere. Det kan også være for dig, som ønsker at tabe vægt, frem mod en konkurrence, og samtid bibeholde mest mulig muskelmasse. 

Til en typisk kostvejledning diskutere vi din bl.a. hverdag, spisemønstre og 'fælder', hvorefter vi sammen udvikler en plan der passer dit liv. For nogen kan det være en præcis kostplan, hvor kalorier og makronæringstoffter er specifiseret. Men for andre det kan også være små ændringer der skal til. fx. en ugentlig faste dag eller andre indkøbsvaner. 

En ernæringskonsultation koster som udgangspunkt 1000kr - dog vil vi understrege at vi ikke ønsker at putte vores klienter i en boks. Vi vil yde den service der passer netop dig, og derfor kan prisen være højere hvis vi skal udarbejde individuelle kostplaner. 

Coaching

En coaching-session er for dig der gerne vil skabe varige livsstil ændringer. Vi stiller vi skarpt på dine målsætninger og klarlægger dine udfordringer med at nå dine mål. Vi hjælper dig til at finde løsninger og metoder til at tackle de problemstilliger du møder i hverdagen. Ved hjælp af små skridt, kan vi hjælpe dig med at ændre dine vaner således at du kommer tættere på dine mål. 

 

En coaching-session vil ofte blive fulgt op med en kort samtale 4-8 uger efter, hvor vi evaluere tiden der er gået og retter fokus mod hvordan du kommer videre herfra. 

En coaching-session koster 1000kr